Back to All Events

HéLT AMMESTUE - "BABYMASSAGE"

Ammestue hos HéLT giver os mulighed for at samles om spændende temaer om moderskabet. Temaerne vil skifte, men der vil altid være en eller flere fagpersoner, som vil føre os ind debat & vidensdeling om moderskabets forunderlige univers. TILMELD DIG HER

Hver AMMESTUE varer 2 timer hvor du er yderst velkommen til at glemme at lukke blusen når du ammer & desuden opføre dig præcis så både du & din baby har det godt. Der vil blive serveret te & en snack til arrangementerne. 

Denne ammestue vil undervise dig og evt. din partner i en grundlæggende babymassage.

Massagen består af en række koordinerede strøg og tryk, der tilsammen stimulerer barnets taktile og muskelkooriderende sanser og afslapper den lille krop. I masserer hud-mod-hud og derfor vil der også blive udløst mængder af oxytociner, også kaldet kramme- eller kærlighedshormonet. Vi bruger kun olier der ikke indeholder parfumer eller parabener.

Massagen vil blive understøttet af akupressur teknikker til lindring af f.eks en urolig mave eller til at støtte søvnen.

Massagen udføres af jer, med guide og hjælp fra Jordemoder Marie Schnack der er certificeret babymassør.

Medbring gerne et eller to håndklæder eller tykke stofbleer, til at læggebarnet på og til at dække de dele af kroppen der ikke bliver masseret. Der kan fremkomme fedtpletter fra olien.

UNDERVISER: Marie Schnack, Jordemoder, Yogaunderviser & Babymassør 

TID:14.00-16.00

DATO:23. maj 2019

PRIS:1 klip eller abonnement

IKKE MEDLEM: Såfremt du ikke er medlem hos HéLT, er der forkskellige muligheder for deltagelse på HéLT GRAVIDs ammestuer. Du kan enten købe et klippekort til yoga og bruge det ene klip på ammestuen, eller køb direkte plads  HERLater Event: June 19
HéLT AMMESTUE - "BABYMASSAGE"