MOR/BABY
YOGA

mor baby yoga efterfødselsyoga fitmom i form efter fødsel

VARIGHED: 1 time og 15 min.

baby moryoga efterfødsel morbabyyoga mor
moryoga yoga mor baby moderskab efterfødsel efterfødselsyoga postpartum
 
 

YOGA FOR DIG, SOM ER NYBAGT MOR

Et rummeligt møde med dig som mor, respekt for dine behov, dit tempo og med henblik på at genoprette kontakten til din kvindekrop efter graviditet- og fødselstransformationen. 

På denne yogaklasse styrker vi din krop efter fødslen med fokus på mave, ryg og bækkenbund. Vi tager nænsomt hensyn til efterfødselsgener, kejsersnit, bristninger og andre komplikationer. Tempoet er dit og miljøet er trygt og sikkert faciliteret af dygtige undervisere - det er op til dig om du vil have din baby med eller komme alene.

Alle HéLT Gravids klasser undervises af HéLT-uddannede gravid-yogalærere, der er uddannet til at facilitere en sikker praksis for dig som nybagt mor. Giv besked inden klassen hvis du har særlige behov, så sørger vi for individuel opmærksomhed og variationer, der passer til dig og din krop.

HéLT anbefaler at begynde tidligst 6 uger efter fødsel. Du kan gå til mor/baby yoga frem til dit barn kan kravle, hvorefter vi anbefaler vores MOR/BABY-MOTORIK-klasser.

Du kan deltage på HéLT Mor/Baby yoga ved HéLT gravid abonnement eller klippekort.

PRAKTISK

Du får adgang til MOR/BABY-yoga ved at købe GRAVID & MOR/BABY KLIP eller ABONNEMENT. Med GRAVID & MOR/BABY KLIP/ABONNEMENT kan du frit vælge mellem MOR/BABY-YOGA, MOTORIK, GRAVIDYOGA & alle alm. yogaklasser. Det særlige ved mor/baby yoga er, at fokus er på efterfødselskroppen (også efter kejsersnit), samt at du må have dit barn med. Dog er du meget velkommen til at supplere med YIN, BLID HATHA, RESTORATIV mv. hvis du engang imellem har mulighed for at komme uden baby. 

Barnevogne kan parkeres i opgangen eller i baggården & du er selvfølgelig også meget velkommen til at tage lift med op i yogasalen. Medbring gerne babyalarm.

Der tages højde for de behov, der er forbundet med at have en baby. Der er altid plads til at trække sig til et tilstødende lokale ved behov for amning, bleskifte mv.

I HéLT må du amme alle steder & i det hele taget gøre lige det som du og dit barn har brug for.