MOR/BABY
YOGA

VARIGHED: 1 time og 15 min.

 
 

YOGA FOR ALLE DER HAR FØDT FOR NYLIG

HéLT anbefaler at begynde tidligst 6 uger efter fødsel. Du kan gå til mor/baby yoga frem til dit barn kan kravle.

Fokus på disse hold ligger på at genoptræne kroppen efter graviditet og fødsel. Der lægges særlig vægt på at opnå og bevare smidighed, styrke og genopdage din egen krop. Særligt nakke/skulder-området kan være påvirket af amning, løft mv., hvorfor dette område får særlig opmærksomhed på denne klasse. Desuden fokuseres der særligt på genoptræning af bækkenbund samt mave og lænd. 

Efterfødselsyoga giver bevægelse i hele kroppen via statiske såvel som dynamiske stillinger i kombination med vejrtrækningen. For dig som mor vil efterfødselsyoga, som minimum, genoptræne din krop til udgangspunktet, øge din balance, dit fokus samt hjælpe dig til at finde ro og afspænding.

Babyerne inddrages i passende stillinger, hvis de er vågne og tilfredse, således at din yogaprakis også bliver et rum for mor/barn-kontakt. Har du mulighed for at komme uden dit barn, er du også hjertelig velkommen til det.


PRAKTISK

Vi bestræber os på at have mindst 6 ugentlige MOR/BABY-YOGA klasser, på skemaet.

Du får adgang til MOR/BABY-yoga ved at købe GRAVID & MOR/BABY KLIP eller ABONNEMENT. Med GRAVID & MOR/BABY KLIP/ABONNEMENT kan du frit vælge mellem MOR/BABY-YOGA, GRAVIDYOGA & alle alm. yogaklasser. Det særlige ved mor/baby yoga er at fokus er på efterfødselskroppen (også kejsersnit), samt at du må have dit barn med. Dog er du meget velkommen til at supplere med YIN, BLID HATHA, RESTORATIV mv. hvis du engang imellem har mulighed for at komme uden baby. 

Barnevogne kan parkeres foran bygningen eller i baggården og kan ses fra yogasalen. Medbring gerne babyalarm.

Der tages højde for de behov, der er forbundet med at have en baby. Der er altid plads til at trække sig til et tilstødende lokale ved behov for amning, bleskifte mv.

I HéLT må du amme alle steder & i det hele taget gøre lige det som du og dit barn har brug for.