FØDSELSPRAKTIKER UDDANNELSE

Bliv entreprenør for det nye fødselsparadigme - en uddannelse, der giver dig kompetencer til at løfte kvinden fra patient til en kvinde i ejerskab, nærvær og nydelse.

En uddannelse, der belyser og bryder med nutidens samfundsstrukturer, tabuer og største udfordringer. 
En selvudviklende uddannelse i egen krop og kvindelighed, der giver dig mod og styrke til at holde andre kvinder i hånden i livets mest intense og afgørende øjeblikke. En legalisering og fejring af storheden i den altomsluttende transformation fra kvinde til mor. Vi glæder os til dele vores viden, erfaring og energi med dig på denne nye, vigtige, livgivende uddannelse. 

Uddannelsen er for dig, der som kvinde, ønsker at løfte andre kvinder.
Måske arbejder du med gravide eller drømmer om at gøre det. Måske er du allerede jordemoder og ønsker nye vinkler på dit jordemoderskab. Måske har du haft en fødselsoplevelse, hvor du savnede støtte og nærvær, eller faktisk fik det og gerne vil give det videre. Eller måske ønsker du kompetencer til at give fødslerne bedre vilkår end de har i dag.

prænatal psykologi héLT.jpg


Du bliver uddannet til at facilitere nærværende, trygge forløb, der følger gravide kvinder gennem deres psykiske og fysiske tilstande, lærer at skabe optimale vilkår og yde ultimativ støtte over fødsel til barsel og amning.

Du lærer om kvinden, kvindekroppens og får hands-on-teknikker, der arbejder med kroppens intelligens, du får viden om kvindens seksualitet i forbindelse med fødslen, de mange fødsels-scenarier samt hvordan du anvender din personlige power og nytilegnede viden i praksis. Derfor kalder vi uddannelsen for fødsels-praktiker (og ikke doula eller fødselshjælper).

Du lærer at være til stede under en fødsel. I en tid, hvor behovet for hands-on fødselspraktikere er større end nogensinde. Flere gravide kvinder ønsker i dag at modtage støtte og kærlighed fra andre kvinder og fællesskaber. Det skaber forudsætninger for fødslen af sundt barn, men i lige så høj grad fødslen af en sund mor.

TID:

April/Maj/Juni 2010

24, 25 & 26 april

8, 9 10. Maj

5, 6 & 7 juni 

UNDERVISERE:

Krista Bella Hulten: Selvstændig Jordemoder og Birth Keeper
&
Anna Falch: kropsterapeut, klinisk diætist & yogalærer med speciale i kvindekraft, graviditet & fødsel samt stifter af HéLT.

GÆSTEUNDERVISERE:

Frederikke Sofia Krog: “Pleasure og cyklus og self care og yoni mapping”

Janne Hasgaard: “Fødslens anatomi & babys position”

PRIS:
28.000 kr.

Uddannelsen forløber over tre moduler, hvor vi afdækker følgende temaer:

Fødslen: Fødslen af dig, hvordan blev du selv født ◦ Fødselserfaringer fra egne fødsler ◦ fødekulturen, personligt, nationalt & internationalt ◦ Orgasmic Birth, hippie begreb eller faktuel velvære? ◦ Din rolle som fødselspraktiker.

Seksualitet og fødsel: Hemmeligheden bag orgasmens funktion ◦ Seksualitet og sundhed i graviditeten ◦ Forstå fetal ejection reflex ◦ Fødslens trin og den orgasmiske stige ◦ Stress og tilknytning ◦ Oxytocin som fødslens nøgle ◦ Hvordan du forventer og tackler det uventede.

Forberedelse og fødselshjælp: Sådan planlægger du den gode fødsel ◦ Kend dybden af dine muligheder som Fødselspraktiker ◦ Kroppens hemmelige kræfter under fødslen ◦ Fremtidens fødselshjælp ◦ Casebaseret og hands-on erfaring ◦ Zoneterapi, akupressur, massage & rebozo.

Den normale og komplicerede fødsel: Den normale fødsel i dybden ◦ Nationalt og internationalt perspektiv ◦ Den mekaniske fødsel og the 4 P’s ◦ Den bakterielle fødsel.

Den komplicerede fødsel i dybden: Konsekvenser af valg under graviditeten ◦ Guidelines fra a-z ◦ Indgreb når de er bedst og værst ◦ Igangsættelses-metoder ◦ Forbered at undgå kejsersnit – helbrede efter kejsersnit ◦ Det normale i det komplicerede ◦ Barsels – og ammestart.

Din egen praksis: Få udfoldet dét, du er bedst til ◦ Casebaserede øvelser i at planlægge konsultation, fødsel og barsel ◦ Sådan bliver du the one to go to.