Back to All Events

SAMSPIL MED DIT BARN. FØR OG EFTER FØDSEL

Kvaliteten af det samspil vi har med vores børn, før og efter fødsel, kan berige eller begrænse barnets udvikling, herunder særligt dets hjerneudvikling og derfor også barnets videre sociale, kognitive og følelsesmæssige udvikling og udviklingsmuligheder. Således er der i dag, på baggrund af den nyeste hjerneforskning, et særdeles intensivt fokus på hvordan forældre og professionelle kan medvirke til at styrke ufødtes og småbørns hjerneudvikling i særligt de første leveår. TILMELD DIG HER

På dette kursus bringer vi alt denne viden i spil, og går videre fra dette lidt ensidige ”hjerneudviklingsperspektiv” til et fokus på jeres relationsudvikling og relationsopbygning sammen som familie. En stærk relation mellem forældre og barn, er en af de mest betydningsfulde og positive beskyttende faktorer for barnets udvikling, trivsel og dets muligheder for at opnå tryg tilknytningsudvikling til jer som forældre. På dette kursus udfolder vi de utallige muligheder vi har for at styrke omsorgen for og samspillet med det barn, der er blevet til, som er på vej og som snart skal møde verden udenfor livmoderen.

Det ufødte barn har gavn af omsorg fra jer som vordende forældre, og kan indgå i samspil allerede før fødslen. Vi arbejder på dette kursus med at udfolde alle de muligheder der er for at give omsorg og være i samspil med det ufødte barn. Det handler om at gå gode skridt i retning af at skabe en tidlig, tryg og rolig start på livet for barnet og hele jeres nye familie.

 

UNDERVISER: Psykolog, Anna-Katherine Højland

TID: 8 DECEMBER kl. 09.00-15.30

PRIS: 950 kr.

STUDIEPRIS: 750 kr.