Back to All Events

DET SÅRBARE MODERSKAB - Foredrag

FOREDRAG FOR GRAVIDE, MØDRE & KVINDER MED INTERESSE INDENFOR FELTET SÅRBARHED & MODERSKAB.
Undervist af Cille Veje.

Da Cille blev gravid blev hendes selvopfattelse som ressourcestærk kvinde med styr på livet, sat alvorligt på prøve. Hun oplevede nemlig en enorm sårbarhed, allerede ved bevidstheden om det spirende liv i maven og den nye rolle som ‘nogens mor’. Tanker og følelser hun ikke før havde oplevet, stod nu i kø og pressede på for at få plads. TILMELD DIG HER

Vi lever i en tid, hvor yang energien præger verdensbilledet, hvor cv’et kalder på multitasking og hvor det at være sårbar ofte er lig med at være dysfunktionel, eller i nogle tilfælde kalder på en diagnose, fordi vi ikke kan placere sårbarheden. Men hvad nu hvis vi begyndte at se på sårbarheden med nye briller? Hvad nu hvis sårbarheden er den største gave vi kan opleve som mødre og anerkender, at der med sårbarheden kommer en ny blid og empatisk udgave af os selv samt en evne til at se, forstå og passe på os selv på en ny måde?

Men hvad er det sårbare moderskab så? Det sårbare moderskab er et moderskab hvor vi anerkender den nye blødhed og følsomhed som kommer med moderskabet og bruger den som vores styrke i stedet for at italesætte sårbarheden som noget, der gør os svage. Det sårbare moderskab er et paradigmeskift og et sundt, intuitivt og realistisk moderskab, hvor vi har omsorg for os selv på samme måde som vi har omsorg for vores barn. Det betyder, at det er vores ansvar at passe på os selv og udvikle et robust og realistisk sind, en sund krop og en blød sjæl, der kan rumme og navigere i den sårbarhed, der kommer med moderskabet.

Cille har brugt de sidste to år på at forske i, arbejde med og undervise i “Det sårbare moderskab” og er nu klar til at kaste sig ud i foredrag og andet for at støtte og hjælpe andre mødre, der har oplevet det samme som hende selv eller står i lignende situation.

På dette foredrag vil hun præsentere “Det sårbare moderskab” og hvordan dette er din superpower i moderskabet. Du vil få et udpluk af Cilles personlige værktøjer til at stå i sårbarheden og håndtere moderskabet i alle dets facetter.

Baby’er er naturligvis meget velkomne til foredraget og der er god mulighed for at parkere barnevogne i aflåst gård, med direkte adgang til foredragslokalet. Der er snacks, te og udover foredrag vil der også være åben og fortrolig snak bagefter.

UNDERVISER: Coach, yogalærer & foredragsholder, Cille Veje

DATO: 6. marts 2019

TID: Onsdag, kl. 12.00-14.00

PRIS: 150,-