Back to All Events

HéLT NATURLIG FØDSEL - workshop

FØDESTILLINGER DER SKABER OPTIMALE FORHOLD FOR DEN NATURLIGE FØDSEL. TILMELD DIG HER

Under denne workshop fordyber vi os i de fødestillinger, som vil være optimale i alle fødslens faser. Herunder vil du blive bekendt med begrebet ”Optimal fetal positioning”, med henblik på, at få forståelse for hvordan du kan bidrage til dit barns rotation gennem dit bækken under fødslen og hermed fordre muligheden for en naturlig fødsel. TILMELD DIG HER.

Underviseren som både er jordemoder & yogalærer, vil kombinere sin jordemoderfaglige og fysiologiske viden med yogaens værktøjer. Hermed vil du trygt og sikkert blive guidet gennem to timers fordybelse i fødslens vilkår. Du vil også stifte bekendskab med åndedrætsteknikker, rebozo, smertelindrende- & ve-fremmende-tryk til brug under fødslen. 

Det er ikke nødvendigt at have deltaget på HéLT KLAR TIL FØDSEL eller HéLT PARTNER, men det kan anbefales at supplere HéLTs workshops med fødselsforberedelse og gravidyoga for optimal forberedelse til fødsel og forældreskabet. ALLE ER VELKOMNE.

UNDERVISER: Janne Hasgaard

DATO: 4. februar 2019

TID: MANDAG kl. 16.30 - 18.30

PRIS: 350 kr.

MEDLEM AF SYGEFORSIKRING DANMARK?

Gives der 30% refusion på workshoppen