GRAVID MASSAGE

4R4C0463.jpg

VARIGHED: 60 minutter.

AFBUD: min. 24 timer før konsultationen

MASSAGE TIL GRAVIDE

Gravidmassage - døren ind til din oxytocin produktion og en stund for dig og dit barn. 

Der findes mange fordele ved at modtage gravidmassage. Den nænsomme berøring er døren ind til din oxytocinproduktion, og virker derfor fødselsforberedende. Regelmæssige massager hæver din smertetærskel, i det du vedligeholder din oxytocin produktion samt danner flere receptorer omkring din livmoder, og derfor vil alle gravide have gavn af kontinuerlig massage i deres graviditet.
Massage medvirker til at reducere stress niveauet, og er en måde at holde din krop og dit barn stressfri under graviditeten. Stress og mangel på overskud er ofte årsag til dårlig og afbrudt søvn for rigtig mange gravide. I sin langsomme og rolige form vil massagen give dig dybere og roligere søvn.


Gravidmassage er en blid, nænsom og langsom massage, der tager kærligt hensyn til de mange fysiske og psykologiske processer, der findes i graviditeten. Du kan få gravidmassage gennem hele graviditeten – fra det første tegn på graviditet og til fødslen går i gang, endda også i fødslen.

Du vil opleve en god kontakt til barnet i livmoderen, fordi massagen er en stund, der giver rum og ro til en dybere kontakt. Mange oplever øget selvværd og selvtillid, når de får massage. Det er fordi kropsbevidstheden og kontakten til barnet øger kvindens forståelse for- og troen på sig selv og sit barn i fødslen. Oxytocinproduktionen, som aktiveres igennem massagen, øger også glæden ved livet og graviditeten og styrker muligheden for en god fødsel.

Er du tæt på din termin og har endnu ikke fået gravidmassage, så er det ikke for sent. For mange er massagen, oxytocinen, kropskontakten og roen netop det, der skal til for at fødselshormonerne kan indtræffe og fødslen kan forløbe. Massagen kan laves i sideleje eller ryg/maveleje efter behov.


EFTERFØDSELS
MASSAGE

4R4C0916.jpg

Som mor er det vigtigt med egen omsorg. En måde at give sig selv det er ved at få en lækker massage udviklet specielt til dig, der har født. Efterfødselsmassagen hos Hélt er præget af rolige, blide, omsorgsfulde bevægelser.

Du kan vælge mellem 3 forskellige efterfødselsmassager: Helkropsmassage, en massage, med største fokus på ryg, skulder, arme - de ømme "mor-punkter" eller en massage udviklet specielt til dig, der har, eller har haft, en efterfødselsreaktion.

Vid det aldrig er for sent at få en efterfødselsmassage. Du kan modtage en efterfødselsmassage, også selvom det er lang tid siden du har født.

VARIGHED: 60 minutter.

AFBUD: min. 24 timer før konsultationen

 

GRAVID ZONETERAPI

GRAVID ZONETERAPI

HéLT tilbyder zoneterapibehandlinger, som er specifikt rettet mod din gravide krop.

Zoneterapi er en behandlingsform, der fokuserer på at skabe balance i kroppen gennem stimulering af en række reflekszoner på og under fødderne. Reflekszonerne repræsenterer hver især en del af kroppen og tilsammen hele kroppen.  

Den gravide krop er på hårdt arbejde og med zoneterapi kan du få øget velvære, kontakt til din krop og din baby i en travl hverdag. 

- Ro & velvære
- Graviditetskvalme
- Væske i kroppen 
- Bækkengener
- Lændesmerter
- Uro i kroppen
- Søvnproblemer 
- Træthed 
- Stress
- Fordøjelsesproblemer 
- Migræne/hovedpine
- Forberedelse til fødslen

BABY ZONETERAPI

zoneterapi+til+baby

Zoneterapi kan en meget positiv effekt på babyer der har kolik, smerter, refluks, forstoppelse eller har været igennem en "hård" fødsel, som kan stresse nervesystemet og give uro og smerter. Zoneterapi kan medvirke til at skabe ro og balance i babyens system. 

Eksempler på fokuspunkter for behandlingen: 

- fordøjelses-problemer
- kolik 
- refluks
- øre-problemer 
- uro
- muskelspændinger 
- allergi & astma
- forstoppelse
- diarre
- tandfrembrud
- søvnbesvær
- styrker immunforsvar
- forkølelse


Zoneterapi giver ofte gode resultater efter 2-3 behandlinger. Du får under behandlingerne desuden vist øvelser, som du kan lave med din baby derhjemme.