YOGA FOR GRAVIDE

GRAVIDYOGA

VARIGHED:
 1 time og 15 min.
Inkl. 10 min. Savasana (afspænding).

GRAVIDYOGA - FORLØB

VARIGHED: 5-7 mødegange af 1 time og 15 min.
Inkl. 10 min. Savasana (afspænding).

 
 

Du kan begynde når som helst under din graviditet. 
Det er helt unikt at være gravid, om det så er første, anden eller femte gang. Ved at dyrke yoga under din graviditet får du et åndehul og en mulighed for at fordybe dig og forberede en god fødsel.

Du køber klip eller abonnement og kan deltage på alle de klasser du har lyst til. Da du bruger de samme klip/abonnement til alm. yogaklasser, er du velkommen til også at deltage på disse. Se mere om indholdet på klasserne herunder. 

Til gravidyoga ligger fokus på at understøtte en sund graviditet og fødsel. Herunder at bevare smidighed, styrke og udvikle kropsbevidsthed under graviditeten. At bære et barn og føde det er en enorm oplevelse i en kvindes liv. Med yoga kan graviditetsgener forebygges eller holdes nede, hvis de allerede er opstået, fx. i form af væskeophobninger og bækkensmerter. Desuden vil yoga for gravide forberede fødslen således, at fødestillinger og strategier til at håndtering af veer vil blive velkendte. Der vil blive taget højde for den enkelte gravides behov.

Yogastillingerne vil være sammensat af rolige, blide stillinger, enkelte balance- og styrke- stillinger, bækkenbundstræning og vejrtrækningsøvelser, der beroliger og skaber fokus og kan anvendes under fødslen. Ca. 60% af dem som begynder til gravidyoga har aldrig dyrket yoga tidligere.

Der vil på holdet altid være plads til at tale om, hvordan du har det i din graviditet og rig mulighed for at dele og sparre med de andre gravide på holdet og med den veluddannede gravidyogalærer.

HéLT GRAVID YOGA

Yoga for dig, der er gravid.

HéLT Gravid yoga har til formål at give dig en sund graviditet og fødsel. Vi arbejder nærværende og fokuseret med at bevare og udvikle din krops smidighed samt styrke og udvikle din kropsbevidsthed under graviditeten. Du kan starte på klasserne, når som helst under din graviditet. 


Vi tager nænsomt hensyn til komplikationer og særlige behov, så du kan lære din krop bedre at kende under graviditeten. Tempoet er dit og miljøet er trygt og sikkert faciliteret af dygtige undervisere.

Alle HéLT Gravids klasser undervises af HéLT-uddannede gravid-yogalærere, der er uddannet til at facilitere en sikker praksis for dig som gravid. Giv besked inden klassen hvis du har særlige behov, så sørger vi for individuel opmærksomhed og variationer, der passer til dig og din krop.

Du kan deltage på HéLT Gravid yoga ved HéLT gravid medlemskab eller klippekort.


HéLT GRAVID AFSPÆNDING


-
Fødselsforberedende afspænding for dig, der er gravid

HéLT Gravid Afspænding er en klasse med fokus på hvile for dig som gravid. Vi praktiserer at give slip i hele kroppen, berolige nervesystemet og øver hvile med en nærværende fødsel for øje. Klassen består udelukkende af hvilestillinger og er helt uden belastning, så du sagtens kan deltage på trods af eventuelle gener. Under afspænding skaber du optimale vilkår for kontakt til din baby, hvorfra du kan arbejde med jeres tilknytning i ultimativ ro og stilhed. 


Dét at kunne hvile er det allervigtigste parameter for at kunne føde. At du kan give slip er nøglen til en følelse af kontrol under fødslen. Hengivenhed og tilstedeværelse giver dig på denne klasse mulighed for, på helt rolig vis, af afspænde og lære din krop og sind bedre at kende under graviditeten.

Alle HéLT Gravids klasser undervises af HéLT-uddannede gravid-yogalærere, der er uddannet til at facilitere en sikker praksis for dig som gravid. Giv besked inden klassen, hvis du har særlige behov, så sørger vi for individuel opmærksomhed og variationer, der passer til dig og din krop.

Du kan deltage på HéLT Gravid yoga ved HéLT gravid abonnement eller klippekort.


2. GRAVIDYOGA FORLØB

På forløbene vil du følges med de samme kvinder og møde den samme jordemoder der desuden er uddannet gravidyogalærer, hver gang.

Der vil på forløbet altid være plads til at tale om hvordan du har det i din graviditet og rig mulighed for at dele og spare med de andre gravide.

Du køber forløbet som en samlet pakke med 5-7 mødegange, se inviduelle forløb.