YOGA FOR GRAVIDE

GRAVIDYOGA

VARIGHED:
 1 time og 15 min.
Inkl. 10 min. Savasana (afspænding).

Gravid yoga hélt graviditet
gravid afspænding yoga gravidyoga hélt
Mærk baby gravidtræning helthelt
Gravidsquat squat graviditet fødsel yoga hélt
Fødestillinger gravidyoga graviditet héLt
 
 

Du kan begynde når som helst under din graviditet. 
Det er helt unikt at være gravid, om det så er første, anden eller femte gang. Ved at dyrke yoga under din graviditet får du et åndehul og en mulighed for at fordybe dig og forberede en god fødsel.

Du køber abonnement eller klip i webshoppen og kan frit deltage på alle de klasser, du har lyst til på de tidspunkter som passer dig.

Med abonnement/klippekort til HéLT Gravid kan du frit vælge mellem vores mange daglige hold:

  • HéLT Gravid Yoga

  • HéLT Gravid Yoga Afspændning

  • HéLT Ammestue

  • HéLT Mor/Baby-Yoga

  • HéLT Mor/Baby-Yoga - motorik

  • Alle klasser på HéLTs skema


OM GRAVIDYOGA

Vores formål er, at understøtte en sund graviditet og fødsel  
Herunder at bevare smidighed, styrke og udvikle kropsbevidsthed under graviditeten.
Vi arbejder nærværende og fokuseret med at bevare og udvikle din krops smidighed samt styrke og udvikle din kropsbevidsthed under graviditeten. 

Du kan starte på klasserne, når som helst under din graviditet
Og der kræves ingen forudsætninger for at begynde. Ca. 60% af dem som begynder til gravidyoga har aldrig dyrket yoga tidligere. Vi tager nænsomt hensyn til komplikationer og særlige behov, så du kan lære din krop bedre at kende under graviditeten. Tempoet er dit og miljøet er trygt og sikkert faciliteret af dygtige undervisere. 

At bære et barn og føde er en enorm oplevelse i en kvindes liv
Med yoga kan graviditetsgener forebygges eller holdes nede, hvis de allerede er opstået, fx. i form af væskeophobninger og bækkensmerter. Desuden vil yoga for gravide forberede fødslen således, at fødestillinger og strategier til at håndtering af veer vil blive velkendte. Der vil blive taget højde for den enkelte gravides behov.

Alle fødestillinger er yogastillinger
Yogastillingerne vil være sammensat af rolige, blide stillinger, enkelte balance- og styrke- stillinger, bækkenbundstræning og vejrtrækningsøvelser, der beroliger og skaber fokus og kan anvendes under fødslen.

Veluddannede gravidyogalærere
Alle HéLT Gravids klasser undervises af veluddannede gravid-yogalærere, der er uddannet til at facilitere en sikker praksis for dig som gravid. Giv besked inden klassen hvis du har særlige behov, så sørger vi for individuel opmærksomhed og variationer, der passer til dig og din krop.

Vi har to typer gravidyoga-klasser på skemaet:

1) HéLT GRAVIDYOGA
HéLT Gravid yoga har til formål at give dig en sund graviditet og fødsel. Vi arbejder nærværende og fokuseret med at bevare og udvikle din krops smidighed samt styrke og udvikle din kropsbevidsthed under graviditeten. Du kan starte på klasserne, når som helst under din graviditet.

Vi tager nænsomt hensyn til komplikationer og særlige behov, så du kan lære din krop bedre at kende under graviditeten. Tempoet er dit og miljøet er trygt og sikkert faciliteret af dygtige undervisere.

2) HéLT GRAVIDYOGA AFSPÆNDING
HéLT Gravid Afspænding er en klasse med fokus på hvile for dig som gravid. Vi praktiserer at give slip i hele kroppen, berolige nervesystemet og øver hvile med en nærværende fødsel for øje. Klassen består udelukkende af hvilestillinger og er helt uden belastning, så du sagtens kan deltage på trods af eventuelle gener. Under afspænding skaber du optimale vilkår for kontakt til din baby, hvorfra du kan arbejde med jeres tilknytning i ultimativ ro og stilhed. 

Dét at kunne hvile er det allervigtigste parameter for at kunne føde. At du kan give slip er nøglen til en følelse af kontrol under fødslen. Hengivenhed og tilstedeværelse giver dig på denne klasse mulighed for, på helt rolig vis, af afspænde og lære din krop og sind bedre at kende under graviditeten.

gravidyoga gravid graviditet Vesterbro københavn yoga

GRAVIDYOGA-FORLØB

Foretrækker du at deltage på et forløb, hvor du går fast en gang hver uge på det samme tidspunk, med de samme kvinder & med den samme underviser? Så er du velkommen til at booke en plads på vores lukkede forløb.
Vi anbefaler de lukkede forløb hvis du er særligt sårbar eller blot holder af tanken om at gå på et forløb.