HéLT KLAR TIL AMNING

Ammekursus.jpg

På dette kursus bliver du informeret om anmingens fysiologi og psykologi. Du får viden om korrekt ammeteknik og øver ammestillinger & ammeteknikker, således at du har optimal mulighed for en god ammeopstart og vellykket amning.

Mange kvinder og deres partnere forbereder sig særligt godt på fødslen – går til fødselsforberedelse, lærer teknikker for at fremme den naturlige fødsel og opsøger information på området for at bedst muligt at kunne skabe den gode fødselsoplevelse. Tiden netop efter fødslen og amningen – både opstart og vedligehold – får mindre plads i forberedelsen mange steder. Og faktisk kommer det bag på rigtig mange, hvor stort et arbejde det er at amme en baby, og hvor vigtigt det er at komme godt fra start med amningen, for således at komme styrket ind i forældreskabet.

Studier viser at forberedelse til amningen øger chancen for en vellykket amning, der som munimum opfylder sundhedstyrelsens anbefalinger angående ammelængde m.m.

DET FÅR DU: 

Ammestillinger

Viden om ammeproblemer

Hvordan du får amningen tilbage på ”rette spor” 

Amningens fysiologi og psykologi herunder den naturlige amning & fordele ved amning.

Faktorer der kan besværliggøre amningen.

At opsøge hjælp – hvem, hvornår og hvordan?

Barnets trivsel & hvordan du tolker dit barns signaler

PRIS: 

Par - 695 kr.

Mor - 495 kr. 

UNDERVISER:

Alt ammeforberedelse & fødselsforberedselse undervises af vores dygtige jordemødre med speciale indenfor området.

Amning er, på alle parametre, det sundeste for mor og barn. For nogle ender det med ikke at blive den bedste løsning, og heldigvis findes der alternativer som kommer så tæt på det bedste som det er muligt. Dog ville mange mislykkede amninger kunne undgås ved forberedelse op til, og korrekt hjælp og støtte under forløbet.

Når du/I har deltaget kurset vil du være forberedt til ammeforløbet & have de bedst mulige forhold for en vellykket amning og en god ammeoplevelse og start på forældreskabet.

HVEM HENVENDER KURSET SIG TIL?

Kurset henvender sig til førstegangsfødende, fleregangsfødende med tidligere dårligt ammeforløb eller svær ammeopstart samt tvillingegravide. Partneren er også meget velkommen - der gives rabat ved tilmelding af par. Det henvender sig også til dig der har deltaget på HéLT's partnerworkshop, da amning ikke er en del af undervisningen på denne.