Back to All Events

STRÆKVIKLE WORKSHOP v/ Lotte Slyngejordemoder (5. Juni 2018)

KOM GODT IGANG MED DIN STRÆKVIKLE. EN WORKSHOP FOR DIG MED EN LILLE NY BABY PÅ 0-5 MÅNEDER ELLER MED BABY I MAVEN. TILMELD DIG HER

Drømmer du om, at bære din baby tæt i et ergonomisk bæreredskab?
Velkommen til en workshop i brug af strækviklen. Strækviklen er et bæreredskab, du kan bruge fra barnet er nyfødt og til barnet vejer ca. 9 kg. Brugt korrekt, er strækviklen ergonomisk for både dit barn og dig. På dette kursus fordyber vi os i basisfrontbinding og du går fra workshoppen med viden om sikkerhed, sundhed, anatomi og ergonomi og med evnen til at bære dit barn i en strækvikle. Babybæring er både smart og sundt og jeg glæder mig til at lære dig om hvorfor og hvordan. 

Kurset varer 2 1/2 time. Der er rum og plads til babyerne, men det er ikke et krav at de er med. Vi øver med demodukker og har du ikke en strækvikler låner du blot en til kurset af mig. Vil du låne en vikle på workshoppen, så skriver du det i tilmeldingsfeltet herunder. OBS Workshoppen indeholder ikke brug af fastvikle og rygbæring.

 Du er velkommen til at skrive eller ringe til os hvis du har spørgsmål: kontakt@helthelt.dk eller 53798444. 

TID: Tirsdag d. 09/10-18 kl. 10.00-12.30

UNDERVISER: Lotte ( Slyngejordemoder)

PRIS: 500,-