Back to All Events

HéLT KLAR TIL FØDSEL - Fødselsforberedelse (HOLD 05 - 2019)

MED JORDEMODER, PARTNERWORKSHOP & AMMEFORBEREDELSE. TILMELD DIG HER.

Dette forløb henvender sig til dig, som er gravid. Dig som ønsker at blive ”HeLT KLAR TIL FØDSEL”, med henblik på en god fødselsoplevelse. 

Særligt for dette forløb på fire mødegange er, at du vil modtage kvalificeret undervisning af en af HéLTs jordemødre, som er specialiseret i at træne gravide & deres partnere til håndtering af fødslen. Du/I vil få en stor viden om fødslens faser & blive klædt på til at kunne håndtere veerne, ved hjælp af gode fødestillinger & smertelindringsværktøjer som vejrtrækningsteknikker, rebozo & akupressur. 

Undervisningen foregår i mindre hold, på max. 10 deltagere, hvilket giver en unik mulighed for tid samt individualiseret vejledning og undervisning. 

Du er velkommen fra begyndelsen af din graviditet, mange oplever dog størst udbytte af ”HELT KLAR TIL FØDSEL” efter 20. graviditetsuge. 

Det kan anbefales, at kombinere ”HeLT KLAR TIL FØDSEL” med ”HeLT GRAVIDYOGA”, da du dermed kan få ugentlig undervisning i yoga, som omfatter de teknikker du bliver præsenteret for på ”HeLT KLAR TIL FØDSEL” , dette er dog ikke et krav for at deltage. 

Læs mere om indholdet HER.

DET FÅR DU:

  • Lydfil til afspænding

  • Lydfil med åndedrætsøvelse

  • Billedemateriale til dig og din partner med rebozo, smertelindrende- og ve-fremmende akupressurpunkter

  • Filmmateriale med fødselsforberedende yogaøvelser

UNDERVISER: Marie Schnack

DATOER: 11/3, 18/3, 25/3 & 1/4

TID: MANDAGE kl. 19.00-21.00

PRIS: 1950 kr.

MEDLEM AF SYGEFORSIKRING DANMARK?

 min. 30% refusion på forløbet.