Back to All Events

HéLT KLAR TIL AMNING - kursus

FORBERED DIG PÅ EN VELLYKKET AMNING. TILMELD DIG HER

Du/I bliver du informeret om anmingens fysiologi og psykologi, får viden om korrekt ammeteknik, øver ammestillinger & ammeteknikker, således at du har optimal mulighed for en vellykket amning.

Mange kvinder og deres partnere forbereder sig særligt godt på fødslen – går til fødselsforberedelse, lærer teknikker for at fremme den naturlige fødsel og opsøger information på området for at bedst muligt at kunne skabe den gode fødselsoplevelse. Tiden netop efter fødslen og amningen – både opstart og vedligehold – får mindre plads i forberedelsen mange steder. Og faktisk kommer det bag på rigtig mange, hvor stort et arbejde det er at amme en baby, og hvor vigtigt det er at komme godt fra start med amningen, for således at komme styrket ind i forældreskabet.

Studier viser at forberedelse til amningen øger chancen for en vellykket amning, der som minimum opfylder sundhedsstyrelsens anbefalinger angående ammelængde m.m.
Amning er, på alle parametre, det sundeste for mor og barn. For nogle ender det med ikke at blive den bedste løsning, og heldigvis findes der alternativer som kommer så tæt på det bedste som det er muligt. Dog ville mange mislykkede amninger kunne undgås ved forberedelse op til, og korrekt hjælp og støtte under forløbet.

UNDERVISER: Janne, jordemoder

TID: Onsdag d. 8. august kl. 10.00-12.30

PRIS: Par: 695 kr. / MOR: 495 kr.

STED: HéLT, Henrik Steffensvej 4