Back to All Events

WOMB WISDOM - WORKSHOP v/Laila Tórsheim

Workshop for kvinder med interesse i kvindekrop og kvindesind. 

På denne workshop vil en vekselvirkning mellem nærende kropslige praksisser, oplæg og øvelser invitere dig til en dybere forbindelse til din cykliske natur. TILMELD DIG HER

Ofte er menstruationscyklussen set som et nødvendigt onde, noget der giver anledning til gener eller i bedste fald noget kvinder ikke tænker så meget over. Men hvad hvis din cyklus var nøglen til indsigt, styrke, øget vitalitet og din feminine power? At forstå sin cyklus er på en gang et lavpraktisk værktøj til at håndtere stress, øge din sundhed samt en spirituel vej for kvinder. På workshoppen får du både konkrete redskaber til at forstå din cyklus, mindske eventuelle gener omkring den og til hvordan du kan bruge den som en spirituel vej. 

Kvinder har i gennemsnit en menstruationscyklus i 35 år. Vi har menstruation i ca. 6 år og er i den præmenstruelle fase i ca. 6 år. Lad os få det bedste ud af de år!

Som deltager får du en oplevelse af, hvordan du på en enkel måde kan komme "hjem" i din (kvinde)krop og kontakte din kreative, skabende energi. Du lærer at arbejde med de iboende kvindelige rytmer så du kan skyde genvej til mere nærvær, nydelse og lethed. 

Workshoppen er åben for kvinder i alle aldre og der kræves ingen forudsætninger. Kom hvis du er nysgerrig på egne vegne eller hvis du selv underviser kvinder som eksempelvis yogalærer, behandler, terapeut, jordemoder, doula, læge eller lignende.

 

OM UNDERVISEREN: Laila Torsheim er cand. mag i psykologi og yogalærer med speciale i yoga for kvinder. Hun har siden 2005 udforsket og arbejdet med sin cyklus, og har sidenhen som den første herhjemme uddannet sig Menstrual Health Facilitator. I en årrække har hun uddannet andre kvinder i de fysiske, psykologiske og spirituelle elementer af det cykliske på hendes Shakti Yoga Teacher Training og i efteråret 2018 udkommer hendes første bog om emnet. 

 

UNDERVISER: Laila Tórsheim

DATO: 7. september 2018

TID: 10.00-13.00

PRIS: 550 kr. / STUDERENDE (Gyldigt studiekort fremvises ved fremmøde): 400 kr.