Back to All Events

MOR/BABY YOGA - FORLØB (HOLD 33TO)

YOGAFORLØB FOR ALLE DER HAR FØDT FOR NYLIG

Speciel for forløbet er, at det er de samme mødre og babyer der deltager hver gang. Der vil altså være mulighed for at arbejde videre og “bygge ovenpå” fra gang til gang. TILMELD DIG HER

Yogalæreren med speciale i Gravid- & efterfødsels-yoga, og som også er jordemoder, vil guide dig i gennem en yogapraksis der er tilpasset efterfødselskroppen. Der er få på holdet (max 8 deltagere), hvilket skaber plads til individuelle hensyn og tilpasninger.

Fokus på disse hold ligger på at genoptræne kroppen efter graviditet og fødsel. Der lægges særlig vægt på at opnå og bevare smidighed, styrke og genopdage din egen krop. Særligt nakke/skulder-området kan være påvirket af amning, løft mv., hvorfor dette område får særlig opmærksomhed på denne klasse. Desuden fokuseres der særligt på genoptræning af bækkenbund samt mave og lænd. 

Efterfødselsyoga giver bevægelse i hele kroppen via statiske såvel som dynamiske stillinger i kombination med vejrtrækningen. For dig som mor vil efterfødselsyoga, som minimum, genoptræne din krop til udgangspunktet, øge din balance, dit fokus samt hjælpe dig til at finde ro og afspænding.

Babyerne inddrages i passende stillinger, hvis de er vågne og tilfredse, således at din yogaprakis også bliver et rum for mor/barn-kontakt. Har du mulighed for at komme uden dit barn, er du også hjertelig velkommen til det.

Sover din baby, kan det foregå i barnevogn netop uden for yogasalen eller i tilstødende rum bagved salen. Alt sammen inden for meget kort rækkevidde. Medbring gerne babyalarm. HéLT anbefaler at begynde tidligst 6 uger efter fødsel. Du kan gå til mor/baby yoga frem til dit barn kan kravle.

UNDERVISER: Marie Schnack

DATOER: 15/8, 22/8, 29/8, 5/9, 12/9, 19/9

TID: Torsdag kl. 12.00-13.15

I ALT: 6 klasser x 1 time & 15 min.

PRIS: 900 kr.

Earlier Event: May 26
TODDLER YOGA - FORLØB (HOLD 3)
Later Event: October 10
MOR/BABY YOGA - FORLØB (HOLD 41TO)