REBOZO

 

VARIGHED: 1 time.

PRIS: 850 Kr.

AFBUD: min. 24 timer før konsultationen

 

 

MEDLEM AF SYGEFORSIKRING DANMARK?

Gives der 30% refusion på konsultationen

TIL GRAVIDE

”Rebozo” er det mexicanske navn for sjal eller svøb. Rebozoen bruges – og er blevet brugt gennem flere århundrede – i Mexico, til eksempelvis fertilitetsbehandling, til mennesker med rygproblemer og til gravide under deres graviditet, under fødslen eller efter fødslen.

Rebozoen kom til Danmark i starten af 2000, hvor teknikkerne bliver stadig mere og mere benyttet.

HéLT tilbyder rebozobehandling til dig som er gravid, både som velvære og behandling af graviditetsgener. Allerede fra første trimester kan den gravide eksempelvis opleve bækkengener eller muskelspændinger i lænd og nakke. Senere i graviditeten kan den store psoas-muskel eller andre muskler omkring den voksende livmoder, give gener som rebozoen er helt exceptionel til at afhjælpe.

Rebozobehandling er en behandlingsform uden bivirkninger. For nogle er én behandling nok. For andre skal der flere behandlinger til. HéLTs jordemoder tilbyder 60 minutters rebozobehandling, enten alene eller i kombination med akupunktur eller jordemoderkonsultation.
 


EKSEMPLER PÅ REBOZOBEHANDLINGER:

 • BÆKKENGENER:
  Af en hver art. Herunder bækkenløsning, såvel i mild som svær grad
  - evt. i kombination med akupunktur.

 • MASSAGE & VELVÆRE:
  For dig, din krop og din baby/babyer.

 • AFSPÆNDE MUSKLER:
  omkring din livmoder, lænd, ryg eller nakke.

 • ISKIASSMERTER:
  som kan være årsag til ubehag i ballen og langs benet
  - ofte i forbindelse med akupunktur.

 • VÆSKEOPHOBNINGER:
  I ben, fødder, arme og fingre.

 • VENDINGSFORSØG:
  Hvis baby ikke ligger med hovedet nedad efter uge 33+0, kan en rebozobehandling hjælpe den på vej. Der er 50% sandsynlighed for, at baby vender sig.

 • MODNING OP TIL FØDSEL (Naturlig igangsættelse):
  OBS: denne behandling ALTID som kombinationsbehandling. Du vil modtage en modnende/vefremmende behandling med en kombination af rebozo og akupunktur, samt evt. hindeløsning hvis du er over graviditetsuge 40+0.