VENDINGS-FORSØG

 
4R4C6247.jpg

VARIGHED: 1 time

AFBUD: min. 24 timer før konsultationen

 

 

MEDLEM AF SYGEFORSIKRING DANMARK?

Gives der 30% refusion på konsultationen

NATURLIG VEJ TIL AT VENDE BABY - REBOZO

Ligger dit barn med numsen nedad i uge 32 eller derefter (jo før du kontakter os, jo bedre) vil en vendingsfremmende rebozobehandling kunne hjælpe barnet til spontan rotation, og udvendigt vendingsforsøg på hospitalet kan undgås.

Et vendingsforsøg med rebozo er den naturlige pendent til vendingsforsøg på hospitalet i uge 37, og kan anbefales at forsøges inden et eventuelt vendingsforsøg.

Jordemoderen vil give dig rebozomassage & guide din krop ind i stillinger med henblik på at få baby til at vende sig helt af sig selv, uden tvang. Jordemoderen vil ikke forsøge at vende babyen med sine hænder, og der er dermed ingen direkte påvirkning/manipulation af babyen i maven.

Det kan anbefales at invitere sin fødselspartner med således at i begge lærer de teknikker som I kan bruge derhjemme efter behandlingen.

Jordemoderkonsultationen omhandler information omkring babyens position i livmoderen, viden om årsager til sædepræsentation, information om videnskabelige undersøgelser der understøtter vendingsfremmende behandling og rebozomassage der fordrer den spontane vending hos babyen. Du vil også blive tilbudt behandling med moxa, som kan have en vendingsfremmede effekt fra uge 32 (dette er blot et tilbud).

DET FÅR DU: 

  • Rebozobehandling med henblik på spontan rotation af barnet i livmoderen

  • Øvelsesprogram til hjemmebrug der fordrer spontan rotation af barnet i livmoderen. Påregn ca. 30 minutter til dagligt program.

  • Jordemoderkonsultation med fokus på sædepræsentation

  • Information om årsag, forekomst, behandlingsmuligheder og sædefødsel versus kejsersnit af barn i sædepræsentation

  • Evt. moxabehandling (hvis du er mellem uge 32 & 35 – eller ønsker det selvom du er efter uge 35) & mulighed for at købe moxasticks til hjemmebehandling (50 kr.)